Горещи новини

От 13 до 21 май Алтернативи Интернешънъл е домакин на международно обучение

-9:09-Razloginfo.com

Младежката организация Алтернативи Интернешънъл за пореден път е домакин на международно обучение Youth work-way to peaceful societies, който се провежда в Благоевград от 13 до 21 май.

Обучението включва младежки работници и младежки лидери от България, Италия, Великобритания, Испания, Гърция, Кипър, Холандия, Турция, Северна Македония и Румъния.

Обучението фокусира върху ролята на младежката работа в управлението и трансформирането на социални конфликти и справянето с онлайн езика на омразата.

Младежките работници ще споделят добри практики от своите страни и организации за методи за работа с млади хора, тяхното активизиране и подходи за трансформиране на социални конфликти.По време на проекта участниците ще посетят и Рилския манастир и ще участват в специално организирана българска културна вечер, за да се запознаят с българската култура и традиции.

Обучението се реализира с подкрепата на програма Еразъм+-европейската програма за мобилност, обучение и образование чрез английската национална Агенция ECORYS и се координира от сдружение Алтернативи Интернешънъл и Hidden Voices от Великобритания.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!