Горещи новини

От екипа на Бербатов: Гонзо е с 3 думи в речника, жалка картинка

-15:57-Razloginfo.com

Борис Станков, който е част от екипа на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз, се изказа остро по адрес на техническия директор на БФС Георги Иванов-Гонзо, който след ремито срещу Сърбия избесня и нападна феновете на стадиона и опозицията на БФС.Ето какво написа Станков:

„Да бъдеш наречен аматьор от човек, който в речника си има точно 3 думи, които се въртят около „примерно“, звучи много нагло, смешно и дори тъжно. Хубаво е човек, когато обижда, да има достатъчно интелектуални и професионални аргументи, защото иначе става смешен.

Иначе в такива трудни моменти си проличава нивото – един въобще го няма на стадиона, друг още спи, защото не могат да го събудят, трети „примерно“ обижда, защото просто това му е капацитетът. За голямо съжаление, футболистите (99% ги познавам и съм в прекрасни отношения с тях още от юношеските години) са заложници на тези неадекватни хора.

Жалка, жалка, жалка картинка“.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!