Горещи новини

Отцепници от ИТН дават пресконференция в 18:00 ч. днес, Слави Трифонов реагира с изявление

| 15:41

Вербуваните депутати от Радостин Василев започнаха да намаляват. По информация на медията ни от дали съгласието си да пристанат на ПП и Кирил Петков 8 народни представители от ИТН за момента са останали само 6. Не е сигурно дали в това число не влиза и самият бивш спортен министър, който при сдаване на поста си обяви, че се връща в Народното събрание.Днес отцепниците от партията на Слави Трифонов пък са решили да дават пресконференция, която ще се проведе от 18:00 часа в Зала „Родина“ на стадион Васил Левски. По непотвърдена информация Василев ще се оплаква от репресии от страна на ИТН и лидера на партията. Източници разкриват още, че бившият спорен министър си има и охрана, защото се имал притеснения.

Партията на Трифонов ИТН пък ще дават брифинг в 19:00 по повод вербуването на депутати от парламентарната им група. Без притеснения от ПП потвърдиха, че вече са си намерили необходимата бройка народни представители, за да си осигурят мнозинство в парламента.

Преди минути лидерът на ИТН Слави Трифонов реагира с изявление във фейсбук профила си по темата:

Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане.
Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.
В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!