Горещи новини

Отново горди с постиженията на ученици от СУ „Бр. Каназиреви“ в Разлог

| 19:30
Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“ отново е гордо с постиженията на учениците, които участваха в националната ученическа конференция по гражданско образование „Семейство-училище-общество“, която се провежда в Добрич от СУ „Св. Климент Охридски“.От възрастова граница – начален етап учениците от 4.“а“ клас с преподаватели Елеонора Михова и Милена Кънчева печелят поощрителна награда за масовото си участие в драматизация, посветена на семейството и ценностите. Учениците от 7.“б“ клас Ивана Мицина и Борис Коцаков са наградени в секция изобразително изкуство, заради своя неповторим талант с четката и цветовете, пресъздаващи топлината на семейството и важността на възпитанието. Учениците от 10.“а“ клас Ясмин Бунцева и Теодора Тодорова пък се отличиха в десетте най-добри есета, посветени на връзката в изграждането на бъдещите личности между семейството, училището и обществото, в което живеем. На онлайн среща те успяха да защитят своите тези и да изразят ясно своята позиция като млади хора в обществото.
Наградените ученици получиха своите грамоти и награди, а статуетката от националната конференция беше предадена на директора на училището Росица Тумбева зам.-директора Соня Крънчева и ще бъде поставена на стената на славата в училището.
Последвайте ни:

1 Comment

  1. Браво на Теди ще се гордеем с нея пожелавам и високи успехи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!