Горещи новини

Отново бой в парламента, Хамид повали Настимир Ананиев на земята

| 9:37

С екшън стартира работния ден в Парламента днес сутринта. Стигна се дори до бой между депутати. Искрата бе запалена след изказване на лидера на Възраждане Костадин Костадинов, който изчете декларация от името на партията си. В нея той нарече вчерашните спонтанни протести пред НС организирани от посолства и дори български „Майдан“, по подобие на случилото се през 2014 година в Киев. Костадинов направи пряка връзка между случилото се вчера и си позволи да обяви, че и в Украйна всичко е започнало така и няма да е чудно и у нас да се стигне до подобни неща и последващи военни действия. Костадинов призова избирателите на Възраждане да дойдат пред НС на контрапротести.След това Настимир Ананиев от ПП влезе в спор с Хамид Хамид от ДПС. Вторият заплаши, че привърженици на ДПС също могат да дойдат пред НС, а Ананиев му отвърна, че феновете на ПП са повече и могат да си премерят силите. Това отприщи страшен гняв у уж опитния парламентарист Хамид Хамид и той скочи на бой срещу Ананиев – избута го грубо с две ръце и представителят на ПП падна назад.

Екшънът продължи със струпване на депутати около двамата спорещи и бутаница. В този момент председатестващият временно 47-ото НС Мирослав Иванов даде 20 минути почивка, за да се уталожат страстите и заседанието да продължи по-цивилизовано.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!