Горещи новини

Отлично представяне на скиорите от клуб „Юлен“ на стартовете във Фолгария и Кранска гора

| 10:38
Завърши участието на състезателите от ски клуб Юлен в Фолгария,Италия и Кранска гора,Словения. В състава бяха включени най-добрите състезатели в категориите U12,U14 и U16. Състезателите от категориите U 14 и 16 взеха участие в най-голямото детско състезание за купа Алпечимбра в Италия заедно с участници от още 35 нации.Отлично представяне регистрира Милуш Панчев, който се класира на 6 място в гигантския слалом на 1.49 сек. от победителя. Иван Обецанов записа 19 място, а Иван Керанджиев се класира 38-ми.
При момичета U16 Елена Главчева се класира на 37-мо място в слалома и на 42-ро място в гигантския слалом при конкуренция от над 200 състезатели.
В словенския курорт Кранска гора се проведе 29-то издание на купа RokaPetrovic, в памет на големия югославски скиор Рок Петрович. В него взеха участие състезателите от Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина и Сърбия. Лилия Хаджистоянова записа отлично класиране на словенския шампионат, като зае 4-то място, само на 41 секунди от победителката, а Йордан Стойчев зае 7-мо място.
Следващите предизвикателства, които предстоят пред най-добрите ни състезатели, са участие в състезания от календара на БФСки за купа Капи и купа Юлен, както и състезания от календара на международната федерация по ски PokalLoka в Словения и Zagrebcup в Хърватия.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!