Горещи новини

Откриха изчезналия студент от Пловдив, намериха избягалите момичета от центъра за настаняване във Варна

| 19:34

Изчезналият 20-годишен студент от Пловдив Мартин Георгиев е бил откри в София. Това съобщиха от пловдивската полиция.Мартин беше в неизвестност от сряда вечерта. Това трябва да се е качил във влак от Пловдив за Стара Загора, където е студент по ветеринарна медицина. Трябвало е следващият ден да се яви на изпит, но е изчезнал и не е се е явил на изпита. Не е бил намерен и в общежитието си.

Мартин беше обявен за национално издирване, но днес е бил намерен на софийската централна гара около 18:00ч. Все още не е ясно какво е неговото състояние, но е проведен разговор с него от разследващите.

Варненската полиция откри трите момичета, които избягаха от център за настаняване от семеен тип. Момичетата са на 14, 15 и 17 години и бяха обявени за общонационално издирване. Децата са напуснали центъра на 21 януари по време на спортни занятия и оттогава бяха в неизвестност.

Издирват се три момичета, избягали от Център за настаняване във Варна

Около 17.30 днес две от тях са открити пред голям търговски център, след това е намерено и третото момиче. Те се укривали в дома на свой познат.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!