Горещи новини

Откриха изчезналия вчера Владимир Каролев, от болницата в Разлог определиха състоянието му като много тежко

-9:15-Razloginfo.com

Владимир Каролев, който вчера изчезна близо до връх Тодорка в Пирин, е в много тежко състояние, има политравми и тежка мозъчно-черепна травма. Това съобщиха от болницата в Разлог, в която е бил настанен, предаде Нова телевизия.

Снимката е илюстративна

Добрата новина обаче е, че състоянието му позволява да се транспортира към столицата, където с по-добра апаратура да му се окаже медицинска помощ. И въпреки това състоянието му е много тежко.

Известни надежди дава и това, че той е реагирал на болка в минутите, в които е бил открит, което говори до някаква степен, че има надежда да се възстанови.


Издирването е продължило 12 часа, като една от участващите групи го е открила в 00:40 ч. Той не е бил в съзнание, изнесен е на ръце и в 4:30 ч. е предаден на Спешна помощ.

Предполага се, че се е наранил след падане от около 400 метра на стръмен терен, вероятно при подхлъзване. Спасителите обясняват, че икономистът е бил открит на късмет, защото мястото, на което е бил, е без сигнал на телефоните и не е имало очевидци.

Той е бил открит в района на Жабешкото езеро.

Преди малко стана ясно, от съобщение на Здравното министерство, че, по разпореждане на премиера в оставка Борисов, в болницата в Разлог ще отидат здравният министър в оставка проф. д-р Костадин Ангелов и директорът на болница „Пирогов“ проф. Асен Балтов, предаде БНТ.

Той е в хирургичното отделение с множество травми и тежка черепно-мозъчна травма. Комисия от лекари обмисля дали и как да бъде транспортиран до болница в София.

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!