Горещи новини

Отключете късмета с катинар

| 13:23

Ритуалите, които древните хора са прилагали за отключване на късмета и благоденствие в живота, са актуални и днес. Един от най-популярните от тях, е този с кофар (катинар). Той не изисква магически способности, а резултатът е повече от добър.Отключването на късмета с катинар е мистична церемония, древен ритуал, който се прилага все по-често и днес. Една от най-популярните традиции, прилагана най-често в Италия, е обетът, който влюбените двойки си дават, като заключват любовта си с катинар на моста Милвио. Ключът хвърлят в река Тибър.

Отварянето на късмета се извършва посредством отключващо действие на заключен катинар.

Ключът, от своя страна, също е магически инструмент. Функцията на отварянето се свързва с привличането на щастие.

Ритуалът за отключване на късмета с катинар може да се приложи от всеки. Ако усещате, че нещо в живота ви не върви както трябва, то значи е време да обърнете своя късмет. Подходящ е за всякакви ситуации – проблеми в работата, в любовта или финансовото състояние. Ако нещо в живота ви не е наред – този ритуал е точно за вас.

За ритуала ви е нужен нов кофар. Не използвайте стар, защото е натоварен с чужда енергия. Катинарът се заключва и се поставя под възглавницата. Спете върху нея поне три нощи.

На третия ден вземете катинара и отидете на кръстопът. Застанете мирно и отправете своята молитва. Изпратете своето желание към Вселената.

Помолете я да ви помогне и да ви донесе по-голям късмет в живота. Когато приключите, отключете катинара и намерете река. Ако наоколо няма река, то ви е нужно поне течаща вода. Изхвърлете предмета там заедно с ключа.

Ритуалът за отключване на късмета с катинар е безопасен и лесен за изпълнение. За разлика от други подобни, той не изисква изричането на определени магически заклинания. С него няма как да навредите на себе си или близките си по никакъв начин.

Единственото, което може да стане, е да ви провърви. Ритуалът с отключването ви освобождава от негативната енергия и ви кара да погледнете живота по нов и позитивен начин.

Източник: sanovnik.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!