Горещи новини

Отвориха трафика към София, за Кулата е през Радомир

-9:30-Razloginfo.com

Тази сутрин движението към София е отворено. Лентата в района на катастрофата към Благоевград – Кулата остава затворена. Движението в тази посока се осъществява през обходен маршрут: пътен възел Даскалово – Перник – Радомир – Долна Диканя.Автобусът, в който загинаха десетки граждани на РС Македония, връщащи се от екскурзия в Истанбул, е изтеглен от магистрала „Струма” късно снощи към поделение в Перник.

Ден на национален траур в България е в памет на загиналите на магистрала „Струма“ 45 души и починалите 9 възрастни в дома в село Рояк.

Знамената и в съседна Република Северна Македония ще бъдат спуснати наполовина в памет на станалите жертва на пътя. В западната ни съседка е обявен тридневен национален траур.

Предстои да бъдат идентифицирани телата, с биологичен материал от близките.

Разследващите трябва да установят причините за жестоката трагeдия. Основните версии засега са 2 – човешка грешка и техническа неизправност.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!