Горещи новини

Осъдиха 37-годишен на 18 г. за изнасилване и блудство

| 19:56

По обвинение на Софийска районна прокуратура 37-годишен мъж е осъден на затвор за изнасилване и блудство.За времето от около 22, 00 часа на 13.02.2020 г. до около 07,30 часа на 14.02.2020 г. в апартамент в ж.к. „Люлин“ в гр. София,обвиняемият С.С. в условията на продължавано престъпление, с две отделни деяния е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на Л.Т., като е употребил за това сила – удрял я с юмруци по главата и торса. След това обвиняемият се съвкупил с жената, като я принудил отново със сила – удрял я по лицето, главата и тялото.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 150 ал. 1 вр. чл. 26 ал. 1 от НК и по чл. 152, ал. 3, т. 5, вр. ал. 1, т. 2, вр. чл. 29, ал. 1, б. „а“ и б. „б“ от НК. В хода на разследването са направени експертизи, разпитани са свидетели, които сочат за виновността на С.С.

Софийски районен съд призна обвиняемия за виновен по повдигнатото му обвинение и наложи на С.С. наказание „лишаване от свобода“ за срок от 18 години, което той следва да изтърпи ефективно при първоначален „строг“ режим.
Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!