Горещи новини

Осъдиха жена – пияна, ритала и драла полицаи по време на арест

| 18:13

33-годишна Т.С. днес бе осъдена от Районен съд заради това, че миналата година в Пловдив се е съпротивлявала и буйствала по време на арест.Тя е ритала и бутала полицейските служители, на публично място пред множество свидетели. Жената е нанесла и няколко удара с крак на служебен полицейски автомобил.Дотам се е стигнало, след като патрулиращите полицаи забелязват неправилно паркирания автомобил на Татяна на бул. “Васил Априлов“. Спрели до автомобила й и започнали да пишат фиш за неправилно паркиране. В този момент до колата се приближила подсъдимата и се развикала с висок тон. Преди да приключи проверката на самоличността й от полицаите, забелязали, че жената мирише на алкохол. Същата без да изчака да й бъде върната личната карта се качила на автомобила си и потеглила в посока “Гладстон“. Полицаите я настигнали, подали личната й карта и казали да не управлява превозното средство, тъй като е в нетрезво състояние.

Това провокирало Т., която хвърлила личната си карта, нанесла няколко ритника на полицейския автомобил, като ругаела непрестанно на висок тон, обиждала полицаите и им се заканвала. Когато двамата излизат от полицейския автомобил, тя им се нахвърля и започва да ги блъска, да ги дере с ноктите си и да нанася удари с крак към тях. След поставените й белезници, тя не се успокоила, ритала с крака седалките и вратите на автомобила, като използвайки това, че полицаите разговаряли с колеги, успяла да излезе от автомобила и тръгнала да бяга с белезниците. След задържането й и качването в автомобила, когато била отведена в сградата на районното подсъдимата продължавала да се държи агресивно и да сипе обиди и ругатни. С поведението си подсъдимата е причинила лека телесна повреда на едното длъжностно лице. Така пострадалият А.Т. е подал жалба до Районния съд Пловдив.

Днес жената се изправи пред съда , като се призна за виновна и сключи споразумение с Районната прокуратура, както и с защитата на пострадалия. Те се договориха за обща присъда от 9 месеца пробация и сума от 365 лева за разноски. Районният съд Пловдив се съгласи на споразумението, като добави, че С. трябва да заплати 600 лева разноски и на адвоката на пострадалия. Сумите трябва да се заплатят в срок от 7 дни.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!