Горещи новини

Осмокласници от СУ „Бр. Каназиреви“ дискутираха по теми за бъдещето

| 9:02

Учениците от 8. б клас и техните преподаватели по английски език- Таня Лагадинова и Юлия Каназирева осъществиxа втора работна среща по проекта Futurama. Проектът е международен и работният език е английски.Заложената в него цел е да мотивира учениците да мислят за бъдещето и да си го представят. Разглеждат се теми като бъдещите домове, храна, средства за придвижване, начин на комуникация, човешки отношения, работа, околна среда, война, мир и др.

Работата по проекта подсилва общуването в сътрудничество, но също така и изгражда умения, които да превърнат учениците в активни граждани. Учениците, участници в проекта ще повишат своето критично мислене и уменията си за решаване на казуси. Ще опознаят средата на училищата партньори от Гърция, Турция и Италия в техния исторически и културен контекст.

Работата върху проекта се осъществява чрез различни учебни форуми и платформи за сътрудничество, които позволят на учениците да изразят своите идеи, емоции и впечатления.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!