Горещи новини

„Опел“ се обърна в крайпътна канавка на пътя Гоце Делчев – Банско, още пътни инциденти в цялата област

-13:42-Razloginfo.com

На 10.10.2021 г. около 07:10 часа на пътя между гр. Гоце Делчев и гр. Банско, лек автомобил „Опел Астра“ с 62-годишен водач от с. Рибново, общ. Гърмен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътя и се е преобърнал в крайпътна канавка.


Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Благоевград.

При инцидента са пострадали: водачът, който е с разкъсно-контузна рана на главата и 60-годишна пътничка в автомобила, която е с натъртване в областта на гърдите.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 08.10.2021 г. около 09:00 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Петрич и гр. Сандански, лек автомобил „Волво“ с 47-годишен водач от гр. Петрич, завивайки на ляво за навлизане в крайпътна територия, не пропуска и допуска ПТП с движещ се зад него лек автомобил „Форд Фиеста“. При инцидента са пострадали: две жени на 81 и 45 години, пътуващи в лекия автомобил „Волво“, които са с болки във врата, 49-годишен пътник в лекия автомобил „Форд Фиеста“, който е с болки в гърдите и 48-годишна пътничка в същия автомобил, която е с болки във врата и главата. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 08.10.2021 г. около 13:15 часа на път III-198 след отбивката за с. Пирин, общ. Сандански, лек автомобил „БМВ“ с 19-годишен водач от гр. Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на дясна крива е навлязъл в лентата за насрещно движение и е допуснал ПТП с лек автомобил „Ауди“. С контузия на гръден кош са пострадали 52-годишната водачка на лекия автомобил „Ауди“ и пътничка в него, а водачът на лекия автомобил „БМВ“ е получил охлузване на лявата китка. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 08.10.2021 г. около 14:45 часа на пътя между гр. Петрич и с. Първомай, лек автомобил „Мерцедес“ с 50-годишен водач от Р Гърция, завивайки на ляво за навлизане в крайпътна територия, не пропуска и допуска ПТП с лек автомобил „Опел Зафира“ с 28-годишен водач от с. Коларово, общ. Петрич. С болки в дясното коляно е пострадал водачът на лекия автомобил „Опел Зафира“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 08.10.2021 г. около 10:35 часа на пътя между с. Сатовча и разклона за с. Долен е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд Мустанг“ с 38-годишен водач от с. Вълкосел, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от платното за движение, блъснал се е в мантинела и е паднал в крайпътно дере. С фрактура на пубисна кост е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 08.10.2021 г. около 13:45 часа на ул. „Бяло море“ в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „Ауди“ с 19-годишен водач от с. Осина, общ. Сатовча не пропуска и блъска 15-годишно момче, пресичащо пътното платно на пешеходна пътека. Момчето е пострадало с контузия на лявото коляно и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 09.10.2021 г. около 14:45 часа между с. Места и с. Господинци, лек автомобил „БМВ“ с 26-годишен водач от с. Корница, общ. Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение и е допуснал ПТП с лек автомобил „Фиат Пунто“ с 55-годишен водач от гр. Гоце Делчев. Пострадали при инцидента са водачът на лекия автомобил „Фиат Пунто“, който е с контузна рана на коляното и 21-годишен пътник в лекия автомобил „БМВ“, който е с фрактура на таза.

На 10.10.2021 г. около 04:00 часа на път извън Републиканската пътна мрежа в с. Кърналово, лек автомобил „Мерцедес“ с 24-годишен водач от гр. Бобов дол, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е преобърнал в крайпътна територия. Водачът на автомобила и 30-годишен пътник в него са пострадали с охлузни рани.

На 10.10.2021 г. около 14:25 часа на пътя между с. Виногради и с. Хърсово, лек автомобил „Мерцедес“ с 66-годишен водач от Германия, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение и е допуснал ПТП с лек автомобил „Ленд Ровер“ с 37-годишен водач от гр. Сандански. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 10.10.2021 г. около 14:30 часа на ПП1 Е-79 между гр. Благоевград и гр. Сандански, лек автомобил „Опел Астра“ с 27-годишен водач от с. Крупник, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение и е допуснал ПТП с лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 44-годишен водач от гр. Кресна. С фрактура на черепа и контузия на мозъка е пострадал водачът на лекия автомобил „Опел Астра“, който е транспортиран за лечение в гр. София.

На 10.10.2021 г. около 15:20 часа между с. Първомай и гр. Петрич е станало ПТП, при което лек автомобил „Рено Клио“ с 33-годишна водачка от с. Първомай, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е преобърнал в крайпътна територия. С фрактура на прешлен е пострадало 13-годишно момиче, а с травма на главата, коляното и гръдния кош – 13-годишно момче, които са пътували в автомобила. Те са настанени за наблюдение в МБАЛ-Петрич. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

 

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!