Горещи новини

Окръжният съд потвърди ареста на задържаната с марихуана полицайка край Разлог

| 17:37

Окръжният съд потвърди най-тежката мярка „Задържане под стража”, наложена на 25-годишната полицайка Симона Лулеова от с. Баня. Тя е служителка на Седмо РПУ в столицата и беше задържана в края на януари при проверка на пътя край Разлог с половин килограм марихуана, скрита под резервната гума в багажника на личния й автомобил.„Тричленен състав на Окръжния съд в Благоевград потвърди определение на Районен съд-Разлог, с което, по отношение на С. Л., е взета най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“, пише в прессъобщението на окръжните магистрати.

Въззивният състав е преценил, че от събраните до този момент доказателства, може да се направи обосновано предположение за авторството на обвиняемата към деянието, за което и е повдигнатото й обвинение, както и, че при друга мярка за неотклонение, съществува опасност от извършване на престъпление.

„На С. Л. е повдигнато обвинение по чл. 354а, ал.3 т.1 от НК, а именно за това, че на 28.01.2023 г., около 14:00 часа, в землището на град Разлог, в автомобил, е държала високорисково наркотично вещество – марихуана, с общо тегло около 500 г”, се казва в съобщението.

Определението на Окръжния съд е окончателно.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!