Горещи новини

Около 300 свободни работни места са обявени в Дирекция „Бюро по труда“-Разлог

-10:29-Razloginfo.com

Около 300 свободни работни места са обявени в Дирекция „Бюро по труда“-Разлог. Това съобщиха за Радио „Фокус“-Пирин от Дирекцията.

203 от работните места за специалисти със средно образование са на територията на Разлог, 40 – в Банско, 50 – в Белица и 28 – в Якоруда.

В Разлог е голям броят на обявените позиции за бармани, сервитьори, камериери, готвачи, шивачи, общи работници и секачи. Голямо е търсенето на кадри в областта на строителството – търсят се арматуристи, кофражисти и машинни оператори. Там са обявени и 8 работни места за специалисти с висше образование. Търсят се двама анестезиолози, двама лекари в Спешен център, двама хирурзи, един лекар инфекциозни болести и един технолог.В Банско най-голямо е търсенето на кадри в сферата на обслужването. Търсят се 11 камериери, 7 сервитьори, 7 продавач-консултанти и един обслужващ бензиностанция.

В Белица се търсят 50 оператори за производство на автомобилни компоненти, като се изисква единствено начално образование.

В Якоруда всички обявени позиции са за пълначи, като образованието няма значение.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!