Горещи новини

Ограничават движението на превозни средства през прохода „Предел“ заради „Пирин пее“

| 17:40

Ограничава се движението на превозни средства в местността „Предел“, по време на XVI-тия национален събор на народното творчество „Пирин пее“ 2022 г. На 30-ти от 7:30 до 22:30 часа и от 7:30 до 18:00 часа на 31-ви юли през пътния участък от вилата на Регионална дирекция по горите до отбивката за ски писта „Кулиното“, ще се допускат гости на Събора до най-близките парко- места, както и автобусите, подсигурени от Община Разлог.Водачите на превозни средства с маса под 3. 5 т. ще се пренасочват по стария път, а тежкотоварни автомобили ще бъдат ескортирани с полиция.

Във връзка с въведената временна организация на движението по път II-19 “Симитли- Разлог- Банско- Добринище- Гоце Делчев- граница Гърция” от км 21+600 до км 24+800, със Заповед № РД 11-24/ 29. 07. 2022 г. от АПИ, през последните седмици Община Разлог извърши ремонт и разчистване на стария път. В двата дни на Събора, Общината предвижда и обливане с вода на
обходния път, на местата където се получава запрашване.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!