Горещи новини

Общински съветник в Разлог сам свърши, за един час, работата на отговорните институции в общината

| 10:16
Общинският съветник в местния парламент – Христо Зайков, откликна на множеството жалби и сигнали на граждани в Разлог, по отношение на замърсения въздух в града, който видимо е изпълнен с трици и дървени стърготини. Както той сам споделя, свързвайки се с контролните органи, е успял да спре работата на на източника на замърсяване до отстраняване на проблема.Вижте какво написа самият той в собствения си профил във Фейсбук, като приложи и снимки, от които е видно, че резултатът е налице:
Днес, след месеци на оглушително мълчание от страна на Община Разлог, относно десетките сигнали и жалби на граждани за изпълнен с трици и дървени стърготини въздух, се свързах с контролните органи, където след известно лутане, попаднах на съвестен служител, който взе нещата присърце и в резултат, работата на източника на замърсяване бе спряна до отстраняване на проблема.
Всичкото това усилие ми отне един час. Отговорните служители в общината имат цялото време на света да си свършат работата, за която им се плаща, но не го правят.
От всички нас зависи да си подредим общината и да не допускаме компромис с най-важното – здравето на децата ни!
Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!