Горещи новини

Общински съветник в местния парламент: „На предстоящото заседание ОС – Разлог трябва да гласува предложение за нещо, което вече е закупено и инсталирано!“ Изолиран случай или практика?

-9:21-Razloginfo.com

Общинският съветник в местният парламент – Димитър Марков, изненада с интересен пост във фейсбук групата Да думаме на разложчи, фногооооо! На следващото заседание на общинския съвет в Разлог трябва да бъде гласувано предложението за закупуване на котел и инсталация за училището в село Горно Драглище.Г-н Марков решил да навести училището и останал изненадан, че котелът вече е закупен и радиаторите са инсталирани (илюстрира със снимки видяното, виж по-долу). Освен това той твърди, че мощността на котела не е достатъчна, за да захрани качествено цялото училище и може би затова радиатори на коридорите не са инсталирани.

Предложението все още се разглежда в комисиите и може да бъде оттеглено.

Вижте какво казва още местният парламентарист:

На предстоящото заседание на ОБС, както може да видите от снимка 1 има предложение за закупуване на котел и инсталация. След като видях предложението, реших да посетя училището в с. Горно Драглище и да видя за какво иде реч. Отивам и какво да видя…. инсталацията е изградена вече (монтирани са радиатори само в класните стаи), даже вече е закупен и котела. Какво излиза : ще трябва да гласуваме нещо което вече е направено. 😡 Най важното обаче е, че Общинска администрация Разлог в лицето на Герчев, отново бърка. Както може да видите от другите снимки, в коридорите радиатори Няма!!! Защо?!? Ами защото мощността на котела е малка, за да захарни изцяло училището. Защо не е предвидено това?!?!?! Отделно от това училището са закупили дърва за отоплителни сезон и сега не могат да ги ползват!!! Покрива е от стари турски керемиди и тече….!!! Вместо Общинска администрация да изчака пролетта и да се направи цялостен ремонт и изолация на училището, да се монтират радиатори навсякъде, дава едни 36000 лв на вятъра. Искам да отбележа, че това са пари на всички жители на Община Разлог. Искам да благодаря на Директора Бойчо Пукнев, за отзивчивостта. И накрая нещо много важно:аз далаверите на герб няма да ууууууузаконявам и ще гласувам против това предложение, защото това не е нормално!

Та логично изниква въпросът дали това е нормално! Защото, ако хипотетично предположим, че на заседанието предложението не се приеме. Какво, ще деинсталирате всичко ли? Това, да се гласува внесено предложение за нещо, което вече е направено, закупено, свършено и т.н., практика ли е или въпросният случай е изолиран?


Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!