Горещи новини

Община Разлог обмисля заем в размер до 9 млн. лв за изграждане на сепарираща инсталация в депото за отпадъци край Баня

-13:11-Razloginfo.com

Предстои интересна сесия на ОбС – Разлог на 29.12.2020. Община Разлог обмисля да тегли заем в размер до 9 000 000 лв за изграждане на сепарираща инсталация в депото за отпадъци край село Баня, по предложение на кмета на Община Разлог, съобщи специално за Razloginfo.com общинският съветник Димитър Марков.

Вчера, на заседание на Комисията по социални дейности, докладчик по предложенията беше Тодор Дамянов, който сподели, че има варианти да се кандидатства за пари от централния бюджет или чрез ОП.

Сепариращата инсталация трябваше да бъде изградена преди години, но проекта е бил отхвърлен поради факта, че количеството отпадъци е било малко.Друго важно предложение е промяна в бюджета на Община Разлог и отпускане на 50 000 за изграждането на PSR лаборатория в болницата в Разлог. Парите ще бъдат осигурени от икономии за сметка на празничния календар за 2020 в Община Разлог.

ПРОТОКОЛ от общото събрание на „Регионално сдружение за управление на отпадъците за регион Разлог“

ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ за поемане на общински дълг от Фонд за органите на местното самоуправление в България – ФЛАГ за „Изграждане на СЕПАРИРАЩА ИНСТАЛАЦИЯ на ОБЕКТ: „Регионално депо за неопасни отпадъци – Разлог“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!