Горещи новини

Обраха Бекъмови, докато спели

| 14:59

В края на февруари маскиран крадец нахлу в лондонския дом на Виктория и Дейвид Бекъм и открадна вещи на стойност хиляди паунди.Според изданието нападателят е нахлул в една от свободните спални в имението на двойката Холанд Парк, докато Виктория, Дейвид и 10-годишната им дъщеря Харпър са спели в стаите си. Собствениците дори не забелязали, докато синът им Круз не се върнал от купон и не намерил счупен прозорец в свободната спалня, съобщава The Sun.

Съобщава се, че са откраднати дизайнерски вещи, както и оборудване, но общият размер на щетите и списъкът с откраднатите вещи все още не са оповестени. Запознати твърдят, че сред нещата нямало предмети, които биха представлявали особена стойност за семейството. Лондонската полиция потвърди, че разследва, и каза, че все още не е ясно дали нападателят е действал сам или е имал съучастници. По всичко личи обаче, че това може да е поредица от обири, тъй като са разбити още няколко къщи в квартала.

„Полицията бе повикана в 00:37 часа във вторник, 1 март със сигнал за кражба с взлом. Предполага се, че инцидентът е станал между 20:30 и 23:30 часа в понеделник, 28 февруари. Съобщава се за откраднати няколко предмета. До момента няма арестуван. Разследването продължава”, съобщи говорител на полицията.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!