Горещи новини

Няма никой в кръчмите! Бизнесът на национален протест днес

-9:38-Razloginfo.com

Протестът ще бъде от 15 часа днес в цяла България под мотото: Всички ЗАЕДНО! За здраве, работа, бъдеще, сигурност! Той ще се проведе на различни локации в цяла България.Протестът се организира от Алианс на туристическа индустрия в България, Българска асоциация на заведенията, Сдружение на заведенията в България, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Българска асоциация здраве и фитнес, Българска асоциация на ритейл центровете, представители на детските центрове и др.

Ето какво написаха още от бранша: 

Вече е в сила заповедта, с която за служителите и клиентите на част от търговските обекти и места с концентрация на хора се влиза само със „зелен сертификат“! Резултатът е, че всички обекти, попаднали под ударите на заповедта са ПРАЗНИ! Въпреки че са осигурили персонал, който да отговаря на изискванията, посетители няма. Оборотите са почти нулеви, а фалитът вече открехва вратата за стотиците хиляди работещите в тях.

Въпреки опитите ни да постигнем разбирателство с властта, като предложихме серия от разумни мерки, които биха дали както здравен, така и икономически резултат, до момента не сме чути. Гледаме брифинги, слушаме общи приказки и виждаме как с действията си служебното правителство обрича на глад огромна част от българите.

Безплатни тестове, каквито бяха обещани, макар и на цената от 10 лв., няма!

Тестът за антитела за доказване на преболедуване не се приема!

В държавната и общинска администрация, в които е една от най-големите концентрация на хора, продължава да няма COVID-19 и за там не се изисква „зелен сертификат“.

Гратисен период, за да се настрои бизнесът към новите правила не получихме!

Неясно е какво се случва с хората, за които не е препоръчително да се ваксинират, поради заболявания и препоръки на лични лекари и специалисти.

Българската държава в лицето на служебното си правителство се подигра с бизнеса и го обрече на фалит!

Ние вече нямаме какво да губим!

За това излизаме „Всички ЗАЕДНО!“ на национален протест от 15 часа на 28 октомври (четвъртък). За здраве, работа, бъдеще, сигурност!

15 часа, 28 октомври:

София – Орлов мост.

Варна – сградата на Община Варна.

Пловдив – кръстовището на Чифте баня.

Бургас – пред сградата на РЗ.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!