Горещи новини

Няма майтап! Руският дом в София кани българите да отидат да живеят в Русия

| 21:25

Какво чакаме? Русия ни кани с реклама – имаме парно, хайвер, водка и жени!Руският дом в София кани българите да отидат да живеят в страната на Владимир Путин. Това не е смешка, а съобщение на посланичество на Федералната Агенция по въпросите на Общността на Независимите Държави, на сънародниците, живеещи зад граница и по интернационалното филантропично съдействие (Россотрудничество).

„Време е да отидете да живеете в Русия. Не отлагайте. Зимата е близо „, това написаха братушките, като очевидно загатват, че след няколко месеца ще изпукаме от мраз без техния газ. Във видеото като преимущества на Русия се акцентират кухнята, красивите дами, евтиният газ, изкуствата, евтиният ток, обичайните полезности и, не на последно място, водката.

Посочва се и, че в страната няма „просвета на изтриване“ – „cancel culture“, събитие, особено за Съединени американски щати и Запада. „Икономика, която може да устои на хиляди наказания“, споделя гордо гласът за кадър.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!