Горещи новини

Няколко неща, които не се дават назаем

-17:28-Razloginfo.com

Според народните вярвания, когато даваме вещ назаем на някого, ние му отдаваме и част от енергията си. Загубата на енергия става причина в ежедневието ни да навлизат лесно неприятности, да ни спохождат болести, а късметът да избяга от нас.Този, който вярва в такива поверия, трябва да се погрижи енергията му да остане непокътната, а късметът да го следва постоянно.

Как да стане това? Като запомним какви предмети не се дават на заем при никакви обстоятелства. Ето някои от тях.

Сол

Солта не се дава на заем. Ако все пак искате да направите услуга, просто я споделете. Опасността е в енергийните свойства на солта и връзката им със съдбата. Този хранителен продукт с кристална структура е сред най-важните магически компоненти. Даването на сол лишава от късмет, от здраве и предизвиква раздели и загуби. Не бива и да се подава от ръка на ръка на масата, това също носи лош късмет.

Кухненски съдове

Тези предмети са заредени с енергията на дома ни. Заетите съдове водят до загуба на здраве, придобиване на страхове, неуспехи. Повредените и счупени съдове не бива да се използват, те също носят нещастие.

Дрехи и обувки

Даването в заем на дрехи и обувки и много често срещана практика. Даването на дрехи на някого краде от енергията ни. Става въпрос за вече носени дрехи. Материята на дрехата абсорбира енергията ни и давайки я, се лишаваме от нея.

Заемането на чужди дрехи също носи негативни натрупвания. В обувките има най-много натрупана отрицателна енергия, която лесно можем да приемем.

Бижута

Бижутата са заредени с енергията на човека, който ги притежава, затова те имат негативен ефект върху този, който ги използва. Това важи с пълна сила за металите и камъните, които са силни енергийни приемници и предаватели. Лунният камък, диамантът и скалният кристал са най-известни в това отношение.

Метла

Според знаците взимането и ползването на чужда метла може да донесе проблемите на нейния притежател в дома, където се използва. Разочарованията са основно във финансов план. От лошия късмет бързо се стига до парични загуби и проблеми в работата. Ако вече се изхвърля метлата, защото повече няма да се ползва, тя престава да бъде вещ от дома и се лишава от връзка с неговата енергия.

Хляб

Хлябът е основна храна и няма нищо лошо да се сподели с другите. Това може да се направи винаги, когато е в изобилие, но ако не достига на домашната трапеза, споделянето им е на бедност и нещастие.

Сапун

Принадлежностите за баня, основно сапунът, не бива да се споделят. Тези неща водят до лесни инфекции и затова даването им в заем не е разумно.

Източник: sanovnik.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!