Горещи новини

„Ну, погоди“ се завръща с нови серии (трейлър)

-15:33-Razloginfo.com

„Ну, погоди!“, онази емблематична съветска анимация за вълка и заека, която беше любима на не едно и две поколения, сега ще има нова, съвременна версия.Трейлър на „Каникулы” (Ну, погоди! Ваканция”) беше пуснат в YouTube канала на студиото “Союзмультфильм”. Клипът обаче не бе посрещнат с въодушевление, защото засега има повече отрицателни коментари, отколкото положителни.

Оригиналната поредица „Ну, погоди!“ също бе на московското студио „Союзмультфильм“, с режисьор Вячеслав Котьоночкин. Анимационният сериал е създаден и излъчван в периода 1969 – 1986 г., а през 1993 и 2006 година са създадени допълнителни серии.

Съобразно новото време, в което живеем и съвременните представи за правилно и грешно, за позволено и забранено, във филмчето ще има и промени.

Вълкът спира цигарите за сметка на видеоигрите. Това става ясно от първия трейлър към предстоящия сериал, който ще послужи като продължение на обичаната поредица.

Хищникът в рисуваните епизоди ще е загърбил всички свои вредни навици от старите истории на „Ну погоди!“. Вместо това е усвоил нов такъв, а именно – пристрастеността към геймърството.

Стилът на анимацията на продължението изглежда коренно различен, като всички образи на екрана са компютърно генерирани и не включват рисуване на ръка.

Очаква се, че новите епизоди на „Ну погоди!“ ще са поне 52. Премиерата им е заложена за месец декември.

Вижте и първия трейлър:

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!