Горещи новини

Нов продукт на Apple се оказа дефектен

-19:46-Razloginfo.com

Проявата на Apple ни се струва доста слаба за компания от техния ранг. Като имаме предвид, че говорим за продукт, който в най-евтиния си вариант струва 800 долара.Новите екрани предлагат по-добра точност на цветовете. По-дълбоко черно и по-добро цялостно визуално представяне, което е сериозна стъпка напред за линията таблети на компанията.

Първите потребители получили устройствата, обаче съобщават за проблеми с новите OLED панели. Няколко потребители в Reddit отбелязват особен „зърнист“ ефект на дисплеите, който става особено забележим при гледане отблизо.

Засега нито Apple, нито Samsung Display, производителят на OLED панелите, не са отговорили официално на тези оплаквания. Съобщенията за този дефект идват предимно от потребителските форуми, което кара мнозина да се чудят дали и кога ще бъде предоставен официален отговор или решение.

Източник: mediamall.info

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!