Горещи новини

Нов модерен магазин BILLA отваря врати във Варна

-12:36-Razloginfo.com

Нов модерен магазин BILLA отвори врати днес във Варна, предоставяйки специални промоционални предложения на своите първи клиенти. Обектът се намира на комуникативна локация – ул. „Андрей Сахаров“ №3, близо до голям търговски център. Toй e 13-и пo peд в гpaдa и 149-и филиaл нa вepигaтa в cтpaнaтa, като това затвърждава лидерската ѝ позиция по брой магазини в България.Новооткритият магазин посреща клиентите си с уютна и приветлива търговска зала и предоставя по-голям комфорт и удобство при пазаруване, благодарение на различни дигитални решения. Обектът е оборудван с 4 каси за самообслужване, които дават възможност на потребителите да организират, сканират и платят покупките си напълно самостоятелно. Електронни етикети предоставят цялата необходима информация за теглото, производителя, произхода и цената на всеки артикул.

Над 11 000 продукта формират разнообразния асортимент на новия магазин. Сред тях клиентите могат да открият свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата BILLA Градини, апетитни сладки и солени печива от BILLA Пекарна, както и прясно българско месо с доказан произход от „Българска ферма“. Обектът също така ще предлага и нехранителни продукти на достъпни цени, сред които стоки за дома и семейството, кухненски принадлежности и артикули за спорт, хоби и свободно време.

Инвестицията в изграждането на новия модерен магазин е над 2 млн. лв. Обектът е оборудван с LED осветление и хладилна инсталация, която използва CO2 – съвременна технологии за охлаждане, която допринася за намаляване на емисиите на парникови газове и отрицателното въздействие върху околната среда.

По случай откриването, BILLA предлага на клиентите на магазина специална седмична брошура с атрактивни оферти. Те включват 20% отстъпка с BILLA Card на всички печива от „BILLA Пекарна“ и ястия от топлата витрина.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!