Горещи новини

Нов грандиозен гаф на социалната мрежа Фейсбук

-11:53-Razloginfo.com

Технологичният гигант Фейсбук отстрани проблемите, предизвикали второто прекъсване на работата тази седмица и се извини на потребителите, предадоха световните агенции.

Снощи Фейсбук, Месинджър и Инстаграм отново станаха недостъпни за потребителите в някои части на света. От компанията заявиха, че сривът е бил причинен от „грешна конфигурация“ на рутерите.

„Поднасяме искрените си извинения, ако през последните няколко часа не сте имали достъп до нашите социални мрежи. Отстранихме проблема и още веднъж благодарим за търпението ви тази седмица“, се казва в съобщението на„Фейбсук.

Данните за проблеми със социалните мрежи започнаха да се появяват след 21 ч. в петък.

Потребители в САЩ и Европа изразиха недоволство от работата на сайта и на мобилното приложение. Броени минути след първите съобщения за прекъсванията на работата на Фейсбук са били получени и съобщения за проблеми с Инстаграм. В понеделник Фейсбук, Месинджър, Инстаграм и Уотсъп бяха недостъпни в продължение на часове в много части на света.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!