Горещи новини

Нови влакове между Разлог и Добринище от 2020 г.

-15:47-Razloginfo.com

Два допълнителни влака ще обслужва БДЖ в Разложко от следващата година – това става ясно от информация, качена на официалния им сайт. Освен досегашните 8 влака, свързващи Тракийската низина с Родопите, Рила и Пирин, от държавния железопътен пътнически превозвач са заложили още три нови влака, два от които ще пътуват в участъка Добринище-Разлог-Добринище.

Планираното увеличение на броя влакове вероятно се дължи на предложение на Гражданско сдружение “За теснолинейката”, което миналата година апелира да бъде осигурен допълнителен сутрешен влак между Добринище и Разлог за удобство на местното население и туристите.

Новите влакчета ще се движат всеки ден, съответно:

– в 08:00 часа от Добринище до Разлог, където композицията ще пристига в 08:22 часа;

– в 09:30 часа от Разлог до Добринище, където композицията ще пристига в 09:54 часа.Така осигурените два допълнителни сутрешни влака ще дадат възможност на множеството туристи, почиващи в Разлог, Банско и Добринище да попътуват за кратко с влакчето.

​​Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!