Горещи новини

Нова мода в Tik Tоk вече става опасна за околните, предизвикват деца да разхлабват гайките на колелата на превозните средства

-14:27-Razloginfo.com

Снимката е илюстративна
Опасно ново предизвикателство в TikTok кара потребителите на социалната мрежа, особено популярна сред децата в училищна възраст, да разхлабват гайките на колелата на превозните средства, за да „видят какво се случва“.„Предизвикателството с гайка“ (Lug Nut Challenge) се състои в това да разхлабиш болтовете на колелата на произволен автомобил с нищо неподозиращ собственик, да го заснемеш на видео по време на движение и да го публикуваш в мрежата.

Известно е, че шофьор в Масачузетс е станал жертва на предизвикателството, което довело до падане на колелото на автомобила по време на движение, съобщава местната телевизия 22news. След тази случка много учители в Щатите са притеснени при завръщането от работа с колите си, защото много от тези предизвикателства се изпълняват от деца, докато са в училище.

В САЩ се съобщава за редица случаи, при които са разхлабени гайките на колелата, за щастие засега с последствия само за автомобилите.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!