Горещи новини

Новата Toyota C-HR с премиера на 26 юни

-14:54-Razloginfo.com

Вчера европейското подразделение на Toyota обяви, че новото поколение на хитовия за марката модел C-HR ще бъде представено пред света на 26 юни.Без да навлизат в каквито и да било подробности, от Toyota споделят само това, че новият C-HR ще бъде вълнуващ и усъвършенствуван компактен SUV модел, с „изтънчен дизайн и модерни технологии“.

Toyota потвърди премиерата на новата генерация CH-R още в началото на декември миналата година, като демонстрира предшественика й- концептуалната разработка C-HR prologue, която подобно на оригиналната версия на модела, е дело на европейското дизайн подразделение на марката ED² във Франция.

С познатото провокативно изпълнение на екстериорния си дизайн, този път в трицветен контраст, Toyota C-HR prologue демонстрира наистина интересно, особено това на интегрираните инструментален панел и централен екран, изпълнение на интериора.

През декември, от Toyota обявиха също така, че новият C-HR ще бъде наличен както в хибридна, така и в зареждаема (PHEV) хибридна версия.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!