Горещи новини

Никога не носете това! Парите и късметът бягат

-18:03-Razloginfo.com

Портфейлът може да бъде не само стилна вещ за съхранение на пари, но и талисман, който привлича материалното благополучие.Всеки може да избегне изтичането на този късмет, ако прегледа съдържанието на портфейла си. Защото се оказва, че има вещи, които държим в портфейла си и могат да блокират късмета ни.

Енергията на парите и късмета е доста капризна и трябва да третираме спечелените средства с уважение.

Има пет неща, за които се смята, че блокират финансовите ни потоци, които не позволяват да пестим и да имаме късмет с финансите. Най-добре е да извадите тези неща от портфейла си, така че да се заредите с повече късмет!

Касови бележки – Хубаво е някои касови бележки да се съхраняват, но не и в портфейла. Там те ще създадат информационен шум, който ще блокира финансовите потоци. Езотеристите ги наричат ​​“отпадъчни пари“, които причиняват загуби. Всички касови бележки трябва да се съхраняват отделно, за да се избегне финансов неуспех .

Фалшиви (бутафорни) пари – Има много начини за привличане на пари, използвайки стари, излезли от обръщение монети, но когато става въпрос за фалшиви пари, те няма да привлекат щастие или късмет. Всички видове бутафорни банкноти и монети, изрязани от някъде или взети от детски игри, не носят късмет.

Снимки – Дори снимките на най-обичаните роднини нямат място в портфейла, защото всяка снимка има своя сила. Портфейлът е тясно свързан с енергията на собственика му, а външната енергия може да разруши тази връзка, което води до проблеми с финансите.

Лекарства – Самите лекарства, предписанията на лекарите, списъците с лекарства или техните рецепти са нежелани вещи в портфейла. Най-добре е такива неща да се съхраняват в някой джоб в чантата. Така според поверията финансите ще останат непокътнати и няма да боледуваме често.

Стари банкови карти, непечеливши лотарийни билети или изтекли пътнически карти – Нещата, които вече са свършили работата си, нямат място в портфейла и отблъскват късмета. Те не са в състояние да привлекат късмет и финанси, така че трябва да се отървете от тях.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!