Горещи новини

Неравна битка! Улична гонка между Ferrari и Seat завърши с тежка катастрофа (ВИДЕО)

| 15:57

Улична гонка между Ferrari 812 и Seat Leon Cupra в Израел завърши трагично за двата автомобила след като се удариха един в друг. Инцидентът е станал през изминалите дни и въпреки, че няма тежко пострадали хора, то не можем да кажем същото за двете коли. По-тежките щети са по Seat-а, но пък ремонтът на Ferrari-то най-вероятно ще излезе много по-скъп.Кадрите показват как двата автомобила се движат близо един зад друг докато изпреварват в аварийната лента на магистралата, а след това сменят няколко ленти, изпреварвайки камион преди да се блъснат. Според информацията, колите първо се удрят в камиона, след което Cupra-та удря Ferrari-то в задната част, преди да се завърти.

Кадри от израелски сайтове разкриват, че предницата на испанския хечбек е напълно съсипана, докато Ferrari-то се е разминало със счупени брони и светлини, както и отворени въздушни възглавници.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!