Горещи новини

Непрогледен мрак се разстила в центъра на Разлог, половин месец няма реакция

-9:25-Razloginfo.com

За да се разходите по тъмна доба в центъра Разлог, не е нужно да чакате среднощните часове. Това може да стане докато нощта е още млада.

В началото на месеца член на най-голямата разложка фейсбук група – Да думаме на разложчи, фногооооо!, се възмути от липсата на осветление по протежение на пешеходната зона в града, стигащата до сградата на общинска администрация.

Ани Кюркчиева: На нас лампи не ни требуваа, ние и в тевното си гледаме – https://www.facebook.com/groups/154463894597783/posts/4489922877718508Снимки: Ани Кюркчиева

Близо две седмици по-късно, тъмнината продължава да се разстила като нощна блудница и никой не иска да смени няколко крушки. Трудно ли е?! Обществена поръчка ли ви трябва, за да го направите.

Като следствие, реакцията не закъсня и вчера друг член на фейсбук групата твърди, че „спокойно можеш да се пречукаш и да станеш клиент на новия Рентген

Iovka Bojanova: Не бях излизала скоро вечер на центъра. Снощи с мои гости го направихме. Имаше доста хора, деца с колела сред непрогледен мрак. От Лъвчетата, до площада, на самият площад до езерото спокойно можеш да се пречукаш и да станеш клиент на новия Рентген. Господин Кмете, имате моите уважения, но това не ми прилича на нищо. В центъра на града, спокойно некой да може да ти извади окото, в същото време на моята не толкова централна улица / Т. Александров/ да можеш да везеш …бях много неприятно изненадана, защото не очаквах такова нещо. Красиво иначе, зелено, подредено и тъмно като в средните векове, жалко. – https://www.facebook.com/groups/154463894597783/posts/4523490121028450

Крушки, бе, крушки! Сменете ги бе! Непрогледният мрак не е само в центъра на Разлог. Той е дълбоко вътре във вас и никога няма да ви напусне.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!