Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Нелепа смърт в Разлог вдигна полицията на крак

Внезапна смърт на 41- годишна жена от Разлог е вдигнала на крак полицията онази вечер.

Първоначалната информация е била за убийство след семеен скандал, предизвикан от ревност, поради което ромската махала в Разлог е била блокирана от полиция и жандармерия почти цяло нощ. След проведени множество разпити версията за убийство е почти изключена като такава, съобщава struma.bg, цитирана от fakti.bg.Предполага се, че жената си е глътнала езика и е получила инфаркт, което е довело да фаталния край. Това е и основната версия, по която в момента се работи. Тялото на починалата е транспортирано днес за аутопсия в благоевградската болница. От резултатите ще стане ясно каква е причината за смъртта. Тежкият инцидент е станал снощи в ромската махала в Разлог. Починалата жена е била пребивана често от съпругът си, който я ревнувал.

Мъжът злоупотребявал с алкохола и често се стигало до семейни скандали. Вечерта на инцидента той отново бил под въздействието на алкохол и отново се стигнало до семеен скандал. В яростта си съпругът хвърлил чаша по жена си и почти веднага тя се свлякла на земята.

Според местния пастор напоследък починалата често имала припадъци и си гълтала езика. Той обаче също сподели, че жената е била често малтретирана от мъжа си и допълни, че действително първоначалната информация е била, че е прободена от мъжа си.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!