Горещи новини

Нелепа смърт в Разлог вдигна полицията на крак

-9:04-Razloginfo.com

Внезапна смърт на 41- годишна жена от Разлог е вдигнала на крак полицията онази вечер.

Първоначалната информация е била за убийство след семеен скандал, предизвикан от ревност, поради което ромската махала в Разлог е била блокирана от полиция и жандармерия почти цяло нощ. След проведени множество разпити версията за убийство е почти изключена като такава, съобщава struma.bg, цитирана от fakti.bg.Предполага се, че жената си е глътнала езика и е получила инфаркт, което е довело да фаталния край. Това е и основната версия, по която в момента се работи. Тялото на починалата е транспортирано днес за аутопсия в благоевградската болница. От резултатите ще стане ясно каква е причината за смъртта. Тежкият инцидент е станал снощи в ромската махала в Разлог. Починалата жена е била пребивана често от съпругът си, който я ревнувал.

Мъжът злоупотребявал с алкохола и често се стигало до семейни скандали. Вечерта на инцидента той отново бил под въздействието на алкохол и отново се стигнало до семеен скандал. В яростта си съпругът хвърлил чаша по жена си и почти веднага тя се свлякла на земята.

Според местния пастор напоследък починалата често имала припадъци и си гълтала езика. Той обаче също сподели, че жената е била често малтретирана от мъжа си и допълни, че действително първоначалната информация е била, че е прободена от мъжа си.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!