Горещи новини

Невиждан екшън в Сандански. Семейство нахлу с пушка във ВИП дискотека

-13:21-Razloginfo.com

Невиждан екшън в 5-звезден хотел у нас. Семейство от Сандански – майка, баща и син Яневи, нахълтаха маскирани и въоръжени в дискотеката на известен 5-звезден хотел снощи, съобщава Struma.com.В продължение на над 30 минути въоръжената с пушка помпа фамилия, държала на прицел персонал и клиенти на нощния клуб, силно ядосани на охраната на заведението. Какво се случило?!

Около полунощ майката, бащата и синът поискали да влязат в нощния клуб, но били спрени от охранителите, тъй като бащата бил облечен с анцуг. Въпреки настояването обаче, предвид ВИП клиентите в престижния хотелски комплекс, охранителите отказали да ги пуснат. Тримата се оттеглили и минути по-късно се върнали с маски на главите и въоръжени с помпа пушка и започнали да заплашват присъстващите.

Разхождали се страховито в заведението, извикана е полиция, бащата успял да избяга, а майката и синът са арестувани. Бащата се издирва, той е с богато криминално досие. Случаят шокира свидетелите на инцидента, изплаши клиентите и нанесе имиджов удар върху хотелския комплекс, който е сред най-луксозните в курортния град.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!