Горещи новини

Невероятно! Жена, заразена с HPV от секс в кола, получи обезщетение от 5.2 млн по „гражданска отговорност“

| 15:46

Решение на Апелативния съд на Мисури разпореди на застрахователния гигант Geico да плати на жена сумата от… 5.2 милиона долара, като обезщетение, след като е била заразена с HPV (човешки папиломавирус) по време на интимни дейности, които са се случили в автомобил на място, което е било застраховано.Според The ​​Kansas City Star, жената е инициирала иска към Geico през февруари 2021 г., след като научила, че се е заразила с полово предаваната инфекция от партньор, който е знаел, но не ѝ е казал.

Тъй като въпросният инцидент е станал в колата на партньора ѝ, тя твърди, че неговата застраховка „Гражданска отговорност” трябва да поеме щетите. Съобщава се, че на Geico е било предложено споразумение, чиито адвокати са отказали.

Както всеки, който е имал правни спорове със застрахователна компания, вероятно може да се досети, че случаят стига до арбитраж.

Но изненада бе, че партньорът на жената е признат за отговорен и арбитърът одобри присъждане на щети от 5,2 милиона долара, които да бъдат изплатени от застрахователя въпреки исканията на Geico за ново изслушване.

Застрахователната компания обжалва в съда на няколко инстанции, но жалбите на компанията бяха отхвърлени по всички точки.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!