Горещи новини

Неадекватен островитянин бесня и изкара ангелите на персонала на хотел в Банско

-11:12-Razloginfo.com

Невиждан екшън сътвори в хотел „Кемпински “ в Банско 45 -годишен англичанин. Изпаднал в алкохолен и наркотичен делириум, чужденецът буквално изкарал акъла на персонал и гости на хотела.Съвсем гол, мъжът тичал по коридорите, крещял като обезумял, удрял главата си в стените и успял да счупи една от тях, мазал по мебелите с кръвта си, махал с ръцете си, сякаш лови мухи, бил безконтролен и страшен, съобщи struma.com.

На място пристигнали полицаи, които озаптили развилнелия се англичанин и с белезници той е закаран в болницата в Разлог, откъдето е препратен в Благоевград и отново върнат в Банско, за да изтрезнее. Предполага се, че е взел и наркотици, съчетани с голямо количество алкохол.

С действията си англичанинът е нанесъл щети за над 6 000 лева на луксозния хотел. Срещу него е образувано дознание за хулиганство и увреждане на имущество. След цяла нощ изпълнения чужденецът е със счупена пета.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!