Горещи новини

На 20 бири мъж звъня на 112, искал да си побъбри с полицаи, отнесе 2000 лева глоба

| 15:27

36-годишен мъж от Смолян отнесе 2000 лева глоба, заради това, че поискал да си побъбри с полицаи. Мъжът с инициали С.Г. изпил доста бири, седнал пред хипермаркет на голяма верига в Смолян и се обадил на тел. 112 като заявил, че иска незабавно да изпратят патрулка.Униформените дошли на място и смолянчанина им обяснил, че ги е повикал за компания, тъй като искал с някой да си поговори. След като се запознали с мераците му, служителите на МВР написали предупредителен протокол с указания да не използва спешния телефон за несъществени цели.

Той обаче се ядосал и бутнал единият полицай, с което нарушил Закона за МВР за нарушаване на физическата неприкосновеност на служител на реда. Виновният обжалва солидната глоба в Районния съд в Смолян.

Пред магистратите той заявил, че в същия ден е изпил към 20 бири и не помни да е звънял на тел.112. Делото е насрочено за края на септември.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!