Горещи новини

На 10 декември ще се проведе петото издание на „Битката за талантите 2021“

| 17:53

Международният форум ще бъде открит този  петък от вицепремиера по икономическите и социалните политики и министър на труда Гълъб Донев. Сред говорителите ще чуем и експерти от топ компании като Сименс, Ендава,  Девин, Булуърк, LIONS HEAD INVESTMENT, Schneider Electric България, Swiss Education Group, Maximus Talent Solutions и др.Лекторите ще се фокусират върху най-добрите практики при изграждането на работодателска марка. Предстоящото ново издание на работодателския форум “Битката за талантите” ще се проведе изцяло в дигитален формат.

В това издание на събитието ще бъде представено специално проучване на тема: „Глобални тенденции в привличането и задържането на таланти“, проведено от международната агенция Mercer Marsh Benefits.

На предстоящия форум този петък експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как организират комуникационни кампании и как изграждат имиджа на компаниите. Събитието ще предостави чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Очаквайте да научите повече за:

Стратегиите на големите работодатели в България в турбулентни времена при изграждането на марка и привличането на таланти.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година на форума гостува специален вдъхновител – актрисата Силвия Лулчева!

Специален гост – лектор ще бъде и Джейми Браун – международен експерт с огоремн опит, който ще сподели за работата си с някои от най-големите американски компании.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!