Горещи новини

На ул. „Стара планина“ в Разлог готови да предприемат протестни действия, заради преминаващите камиони

| 15:34

Живущи на улица „Стара планина“ в района на квартал „Нов път“ в Разлог се оплакват от ежедневно преминаващите тежкотоварни камиони, които създават предпоставки за пътни инциденти. Казват също, че основите на къщите им са напукани.В района има знак за ограничение 30 км/ч, но почти никой не го спазва.

Ето какво написаха те в най-разложката фейсбук група Да думаме на разложчи, фногооооо!:

Това е улица „Стара планина“ в района на квартал „Нов път“ (Маалата) в Разлог. Ежедневно през улицата преминават тежкотоварни автомобили, чийто товар рядко е обезопасен. Да не говорим, че улицата е изключително оживена и на нея непрекъснато има деца. Хората, чийто домове са на улица „Стара планина“ се оплакват, че основите на къщите им са напукани в следствие на преминаването на тежките автомобили.

В района има знак за ограничение 30 км/ч, но почти никой не го спазва. И това са само част от доводите, които ние жителите на квартал „Нов път“ изтъкваме, и заявяваме, че преминаването на тежкотоварни автомобили през улица “ Стара планина“ е опасно и недопустимо.

Не трябва да чакаме да се случи нещо необратимо, и тогава да бъдат взети мерки. Има добре асфалтиран околовръстен път, по който тежките автомобили да достигат до индустриалната зона. Ако не бъдат предприети мерки, ще бъдем принудени да предприемем протестни действия.

Последвайте ни:

1 Comment

  1. На станало е време,че всеки сам трябва да се защитава.Ми то нали е „Маалата“кой ли го интересува.То там деца няма и хора не живеят.няма какво да чакате вземате мерки ,защитите децата и домовете си!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!