Горещи новини

На съд за нарушена заповед срещу домашно насилие и хулиганство в Разлог

-13:33-Razloginfo.com

Териториално отделение – Разлог при Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу М.Г. за извършени от него престъпления по чл. 296, ал. 1 и по чл. 325, ал. 1 от НК.

Обвиняемият М.Г. и пострадалата Р.М. са били в развод. На основание издадена от съда заповед за защита срещу домашно насилие мъжът бил задължен да не я приближава на разстояние по-малко от 300 метра за срок от 18 месеца.

Сутринта на 01.09.2020 г. жената тръгнала на работа. На ул. „Стара планина“ в гр. Разлог, пред къщата на родителите й, обвиняемият я доближил и я нападнал. Вследствие на нанесените й удари, пострадалата паднала. М.Г. продължил побоя с ръце и крака по тялото и главата й, след което тръгнал.Р.М. била транспортирана за оказване на медицинска помощ. В хода на разследването на случая е била изготвена съдебномедицинска експертиза. От заключението й е видно, че пострадалата получила оток и кръвонасядане на клепачите, подконюнктивен кръвоизлив на окото, контузии на лицето, предмишницата и показалеца.

Предстои делото срещу обвиняемия Р.М. да продължи в съда.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!