Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

На днешния ден компютър става човек на годината

През 1982 година за пръв път „Тайм“ избира за Човек на годината не живо същество, а персоналния компъютър. Той влиза в надпревара със самата Маргарен Тачър, както и с Менахем Бегин, който, според тогавашните представи на Тайм, е унищожил напълно палестинския тероризъм.

В крайна сметка надделява компютърът, който може да разпраща писма със скоростта на светлината, да постави точната диагноза на болното ви куче, да ви даде точна рецепта за приготвяне на домашна бира и дори да ви упълномощи да извършите бракосъчетание.Не за пръв път редакторите на списанието успяват да смаят света с избора си. Например, през 1966 година герой на проекта е не един човек, а цяло поколение. Това са мъжете и жените, които още не са навършили двадесет и шест години. През 1988 година наградата е присъдена на цялата планета Земя.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!