Горещи новини

На гости при баба и дядо в Белица

| 12:40
Лятото е чудесно време от годината, в което освен да си починете и заредите с енергия, можете да съчетаете дългите летни дни със забавни игри с, които не само ще ви накараме да се чувствате добре, но и ще ви помогнат да усвоите нови умения и да израснете във всяко едно отношение.Заниманията ще се водят всеки понеделник, сряда и петък от 10 до 12 ч., без ограничения на възрастова група, сборен пункт – пред читалището.
11, 13, 15 юли – Седмица на танците и спортните игри – „ Танцуваме и спортуваме за здраве„
18, 20, 22 юли – Седмица на изобразителното и приложно изкуство- „Аз, творецът“
25, 27, 29 юли – Седмица на четенето – „Който чете, знае „
1, 3, 5 август – Седмица на музиката – „ Който пее, зло не мисли „
8, 10, 12 август – Седмица на танците и спортните игри – „Танцуваме и спортуваме за здраве„
15, 17, 19 август – Седмица на историята, бита и традициите – „Докоснете духът на Белица“
22, 24, 26 август– Седмица на пътешествията – „Наблюдение на дивата природа“ – „Наблюдение на родното място на баба и дядо от високо“, конкурс за есе „Как прекарах лятната ваканция в Белица“
Мили деца, пожелаваме ви приятни игри, екскурзии и всякакви други пътешествия. Скъсайте се от ритане на футболната топка, скачане на въже, играене на „не се сърди човече“, пригответе си рисувателните и гланцовите блокчета, изберете и прочетете най-интересните книжки от библиотеката-разкажете ги. Напишете своето есе – „Как прекарах лятната ваканция в Белица“.
Оставете за известно време компютърния монитор и се качете на върха на най-близката планина, за да видите как изглежда от там родното ви място.
Абсолютно сме убедени, че във всяко дете живее Творецът.
Детето е надежда, детето е вяра, детето е бъдеще, в името на което е необходимо да бъде изживян съзнателно всеки настоящ момент.
Да работим заедно е забавно! Защото всички обичаме предизвикателствата и начина, по който откриваме нови приятели и съмишленици!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!