Горещи новини

НАТО разкри защо Путин е започнал война срещу Украйна

-9:27-Razloginfo.com

Нидерландският адмирал и председател на Военния комитет на НАТО Роб Бауер разкри защо руският президент Владимир Путин е решил да започне война срещу Украйна.„Тази война се води, защото президентът Путин се страхува от нещо много по-мощно от всяко физическо оръжие на земята: демокрацията… Но никаква пропаганда не може да скрие истината, че той не е постигнал нито една от стратегическите си цели“, каза Бауер, цитиран от агенция УНИАН.

„Руските войски нямат представа за какво се бият. Така че би било ужасна историческа грешка да го оставим да победи. Би било опасно за всички нас, защото изходът от тази война ще се отрази на съдбата на целия свят“, заяви високопоставеният военен командир на НАТО.

Вече трета година Русия води пълномащабна война срещу Украйна. Страните в НАТО подкрепят Киев с оръжия. Франция не изключва и изпращането на сухопътни сили в Украйна в даден момент, за да се спре руската агресия.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!