Горещи новини

Наташа се събуди от зимен сън с дискова херния

| 18:44

Когато  Наташа се събудила от зимен сън в Парка за танцуващи мечки забелязали, че тя има проблем с походката. Реагирали веднага и организирали транспорт с тяхната линейка за мечки  до ветеринарна клиника в София, където е извършен цялостен преглед и преглед със скенер.Благодарение на тези задълбочени изследвания се установило на какво се дължи накуцването – дискова херния. Колкото по-възрастни стават мечките, толкова е по-възможно да имат дегенеративни ставни заболявания и проблеми с подвижността, което е резултат от деформация на гръбнака.

Наташа вече е в нейния сектор и след медицинския преглед се наслаждава на слънчевото време. Тя ще получава медикаменти и нейното състояние ще се наблюдава внимателно и максимално ще бъде обгрижвана.

А утре в 17 часа на Моста на влюбените в София се открива официално изложбата „Спасените: 20 години история“ Парк за мечки Белица. Сред официалните гости са министърът на околната среда и водите Борислав Сандов, Димитър Иванов – директор на парка в Белица и Георги Георгиев, председател на Столичния общински съвет.

От 19 април 2022 г., паркът в Белица посреща отново посетители. С официалното си отваряне за летния сезон, паркът отваря и нова страница в своята история.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!