Горещи новини

Напрежение. Лена попари Радев

-18:43-Razloginfo.com

Лена Бориславова коментира безпрецедентната ситуация с МС. Всички областни управители в страната и заместниците им масово подадоха оставки.Ето как написа тя във Фейсбук:

Радеви уроци по държавническо поведение. Как да спънеш редовното правителство в 3 стъпки: 1. Правиш всичко възможно да не се състави – организираш записи, пускаш стихове, държиш речи как на държавата не й трябва редовен кабинет; непременно си против смяна на сменените от теб ръководства на службите; 2. Освобождаваш незабавно всички зам.-министри (да не би случайно да успеят да предадат работата на редовно и демократично избраните министри); 3. Инструктираш всички назначени от теб областни управители из цялата страна да подадат оставка. Преди да има избрани заместници. Ей така … да им е гадно на редовния кабинет.

Източник: standartnews.com

За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което имат тук хората – да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. (Константин Иречек, 13.12.1881)(б.р.)

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!