Горещи новини

Нападнаха двама чужденци и откраднаха крупна сума пари

-21:00-Razloginfo.com

Двама неизвестни набиха двама мъже в югоизточната част на Москва и откраднаха жилетка без ръкави с голяма сума пари от единия, съобщиха от пресслужбата на столичното Главно управление на МВР на Русия.„На улица „Совхозная“ двама неизвестни напръскаха с лютив спрей в лицето двама граждани, нанесоха им телесни повреди, след което открито откраднаха ризата без ръкави на една от жертвите, в която имаше голяма сума пари, и е избягал от местопроизшествието”, каза събеседникът на агенцията. От Главната дирекция на МВР допълниха, че един пострадал с телесни повреди е отишъл в лечебно заведение.

Полицията съобщи, че жертвите са чужди граждани. „Единият от тях е китаец. По-рано е установено, че от него са откраднати 5,8 милиона рубли (115 000 лв.)“, добави представителят на реда. Лекарите диагностицирали мъжа със счупен нос.

Образувано е наказателно дело за грабеж (чл. 162 от Наказателния кодекс на Руската федерация). „Полицейски служители провеждат комплекс от оперативно-издирвателни действия, насочени към установяване на извършителите и привеждането им в съответствие със закона“, съобщиха от пресцентъра на столичната Главна дирекция на МВР.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!