Горещи новини

Нападналите 2 момичета в София с ново обвинение за грабеж

| 20:30

Повдигнаха ново обвинение на двамата младежи – на 15 и 17-годишна възраст, които нападнаха и ограбиха две момичета в София. Софийска районна прокуратура ги привлече под отговорност за още един грабеж, при който е използвана сила.На 18 септември около 4:10 ч. на спирка на градския транспорт до търговски център в София обвиняемите Г.Б. и Т.З. отнели сумата от 55 лева от мъж, като употребили сила.

Обвиняемите и още едно лице, което се установява, наобиколили пострадалия в полукръг. Т.З. почуквал леко с метална палка пострадалия в корема и я насочил към краката му. Г.Б. му казал: „Това е обир, вади всичко по джобовете!“, след което Т.З. бръкнал в левия джоб на панталоните на мъжа, откъдето извадил портфейла му и взел от него сумата в размер на 55 лева.

Спрямо Г.Б. и Т.З. по това досъдебно производство не е взета мярка за неотклонение, тъй като към момента те са с най-тежката мярка „задържане под стража“ по обвинение за грабеж, извършен 2 часа преди описаното по-горе деяние.

Това е третото повдигнато обвинение спрямо двамата, след като прокурор при Софийска районна прокуратура ги привлече към наказателна отговорност и за грабеж, извършен на 17 септември.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!