Горещи новини

Налагат се малоумни мерки, защото е нужна изкупителна жертва! Това ще сме всички ние

-15:39-Razloginfo.com
Нарочно се налагат малоумни мерки като маски на открито. Това правителство съвсем съзнателно насърчава неподчинение, отрицание и всякакви конспирации. Въвежда неработещи мерки, за да омаскари пандемията. То иска да сме безотговорни. Това е единственият начин да остане на власт.
Управляващите са наясно, че има пандемия. Още по-наясно са, че когато образователната и здравната система рухнат, обществото ще изпадне в паника. Нужна ще е изкупителна жертва. Това няма да са те, разбира се. Ще обвинят нас, че не сме спазвали същите мерки, за които знаят, че не работят. В отчаянието си ще се съгласим. Държава без образование и здравеопазване няма как да има.
Тогава ще последва локдаун, извънредни ситуации и каквото се сетим. Късно ще е да се съпротивляваме. Настане ли паника, всякакви компромиси ще са приемливи. Правителството иска да създаде точно такава ситуация, където обществото ще е на колене и ще е готово на всичко за някаква нормалност. Опорката, че няма кой да дойде, от комедия ще се превърне в психотрилър.Ако не сме дисциплинирани и сега сами не си помогнем, после стокхолмският синдром не ни мърда. ГЕРБ ни го гарантират. С бездействието си ни гарантират ситуация, където те ще са единственото ни изкупление. Такова изкупление си е направо присъда, която нито следващите, нито по-следващите избори ще променят.
фейсбук
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!